Як приготувати курку з майонезом і часником

Як приготувати курку з майонезом і часникомВслід картопляної запіканки з сиром та грибами давайте приготуємо курку з майонезом і часником. Заздалегідь купуємо 700 грам курячих ніжок (за рецептом вони повинні бути в шкірі, але і без неї теж зійде), 100 грам голландського сиру (можна будь-який твердий), 100 грам майонезу (беремо традиційний). Ніжки промиваємо і кладемо в молоко на 30 хвилин. Вже перевірено, що м'ясо від цього стає м'якшим. Тим часом, видавлюємо в чашу майонез і змішуємо його з перетертим часником (кількість на любителя, можна покласти зубчик,або більше для запаху).

Детальніше...

Як приготувати суп з домашньою локшиною

Як приготувати суп з домашньою локшиноюЗ дуже багатьох рецептів, іноді можна побалувати себе супом з домашньою локшиною. І його частенько можна готувати на вихідні. Як правило, суп з домашньою локшиною готується на курячому бульйоні. Спочатку треба довести до кипіння воду з курячими стегнами, потім повністю злити цей відвар і заново залити водою. Поки стегна відварюються, будемо готувати локшину. На двох чоловік досить змішати 1 яйце, 120 грам борошна і 1столовую ложку води. Тісто потрібно вимісити і тонко розкачати в пласт. Ретельно обсипати з обох сторін борошном і згорнути рулетиком.

Детальніше...

Як приготувати свинину у вершковому соусі

Як приготувати свинину у вершковому соусіЩе одна кулінарна вишуканість. Після приготування вершкового соусу з печерицями, спробуємо той же соус зі свининою. Беремо 500 грам свинячої вирізки, трохи її відбиваємо, добре просочуємо сумішшю солі і чорного перцю. Потім обсмажуємо на розпеченій сковороді, не довше 3х хвилин з кожного боку. Потім м'ясо викладаємо на дно форми. А тим часом у тій же сковороді обсмажуємо цибулину до ніжно-жовтого кольору і вливаємо в неї 200 мл. вершків (смачніше буде з 35% жирності). Ще секунд 30 тримаємо цей соус на вогні, а потім переливаємо у форму, помістивши цибулю на шматочки свинини.

Детальніше...

Як приготувати осетинські пироги

Як приготувати осетинські пирогиДля осетинського пирога потрібно дріжджове тісто. Приблизно 170 мл молока підігріти до теплого стану, змішати його з 1 ч.л. сухих дріжджів. Трохи посолити і додати трохи (менше 1 ч.л.) цукру. Потім додати приблизно 250 гр. борошна. Замісити тісто, додати пару столових ложок соняшникової олії, щоб легше відставало від країв миски. Потім накрити миску з тестом чистим рушником і поставити в тепле місце на годину-дві. Тісто має піднятися, збільшитися в об'ємі.

Детальніше...

Як приготувати вершковий соус з печерицями

Як приготувати вершковий соус з печерицямиЯкщо в морозилці є пачка заморожених печериць (не власної заморозки, а купівельна пачка), і пачка вершків 35% жирності, то можна приготувати вершковий соус з печерицями. Рецептів в інтернеті багато, і там зовсім не обов'язково готувати соус з вершками, але з вершками виходить теж дуже смачний соус. Отже, поріжемо часточку часнику дрібно, так само дрібно покришимо цибулину, можна і взяти цибулю мариновану (трохи більшу середнього розміру) і злегка обсмажуємо їх на рослинній олії, щоб цибуля стала трохи м'якою.

Детальніше...