Як готувати салат мімоза

Як готувати салат мімозаЦього разу ми будемо готувати мімозу. Варіантів у нього маса: з рисом, з картоплею, але рисовий варіант дуже схожий на крабовий салат, а картопляний близький до «шуби». Хочеться ж чогось нового і оригінального, тому зупинимося на класичному варіанті салата мімоза. Найкращою посудиною для салата мімоза буде скляна, щоб крізь неї було видно всі шари. Ідеальною буде ємність глибиною 7-8 см і в діаметрі 15 см. Нижній шар - протерті на крупній тертці білки з 4-х яєць. Далі шар сиру (100 гр.), на який укладався шар половинки рибних консервів (всі кажуть, що ідеальна для мімози сайра, але Ви не розчаруєтеся і в горбуші).

Детальніше...

Як приготувати салат Рожевий фламінго

Як приготувати салат Рожевий фламінгоЦей салат став ще однією новинкою. Сьогодні розповімо як приготувати салат Рожевий фламінго. Родзинкою салату є заливка, яка робиться з суміші майонезу (100 мл), вершків 23% (50 мл), кетчупу (50 мл), плавленого сиру Віола (100 гр) і двох зубчиків часнику. У цій суміші потрібно кілька годин витримати відварні креветки. Креветки треба купувати не очищені і витримувати їх в суміші цілу ніч. Смак заливки буде приємний і ароматний. Всі складові салату Рожевий фламінго викладаються шарами: 2 середніх картоплини, натерті на крупній тертці, далі 2 помідори, очищені від м'якоті і порізані невеликими кубиками, потім тертий сир (100 гр) і 3 тертих яйця.

Детальніше...

Як приготувати свинину в панірувальних сухарях

Як приготувати свинину в панірувальних сухаряхПриготування свинини в панірувальних сухарях особливих зусиль не вимагає, продукти теж все доступні. Єдине, що займає трохи більше часу - це приготування топленого масла. Але результат обов'язково порадує. Отже, для свинини в панірувальних сухарях беремо 500 грам м'яса. Можна взяти так званий шніцель, але його товщина близько 1 см, тому кожен шматочок треба розрізати на дві частини і відбити молоточком до товщини приблизно 0,5 см. Пластинки получаютсяь діаметром в 7-8 см. Така товщина пояснюється тим, що час смаження буде мінімальним, тому м'ясу треба встигнути прожаритися.

Детальніше...

Як приготувати рулет з тонкого лаваша

Як приготувати рулет з тонкого лавашаСьогодні розглянемо рецепт рулету з тонкого лаваша. Під тонким мається на увазі вірменський. Начинка для рулету з тонкого лаваша може бути різноманітною, але для святкового столу робимо найбільш просту: зі слабосоленої сьомги і окремо з шинкою. Робляться рулети дуже просто і швидко. Для початку потрібно розгорнути лист лаваша на рівній поверхні і змастити його плавленим сиром. Попередньо його потрібно на годину витримати при кімнатній температурі, щоб і намазувати легше було, і щоб швидше вбирався.

Детальніше...

Як приготувати рибний салат з горбуші

Як приготувати рибний салат з горбушіНайчастіше з консервів готують салат «Мімоза», але в цей раз давайте приготуємо що-небудь простіше і швидше. Отже, беремося за рибний салат з горбуші. Знадобиться одна банка консервованої горбуші натуральної, яку подрібнюємо на дрібні шматочки, але не розминаєм виделкою. Далі відварюємо рис. Краще використовувати пропарений, він прекрасно зберігає форму і не склеюється. Взагалі рис краще варити у воді, додавши в неї столову ложку рослинної олії щоб уникнути склеювання. Ну, і, звичайно, курячі яйця.

Детальніше...